Diensten

Verhaalsrapporten / Verhaalsinformaties

Met een verhaalsrapportage/verhaalsinformatie brengt u de beslagmogelijkheden van zowel consumenten als bedrijven in kaart. De rapporten worden samengesteld met gegevens uit diverse omvangrijke databases in combinatie met desk research door onze ervaren specialisten. Bij consumenten worden inkomenspositie en vermogenbestanddelen onderzocht. Bij bedrijven wordt gekeken naar de financiële positie, betalingsmoraal, maar vooral naar de voor beslag vatbare activa.

Kredietrapporten

Uitgebreide kredietrapporten worden vooral gebruikt bij belangrijke zakelijke transacties. Naast een grondige analyse van de beschikbare informatie uit diverse databases, zijn; een interview met de onderneming, de zakelijke relaties en de opgegeven referenties, belangrijke onderdelen. De kredietrapporten van Credentify geven u een uitgebreid inzicht in de inkomenspositie, financiële positie en integriteit van zowel consumenten als bedrijven.

Pre-employment Screening

Als werkgever wilt u niet alleen de beste mensen aannemen, u wilt ook zo veel mogelijk problemen voorkomen en risico's vermijden. De betrouwbaarheid van uw medewerkers speelt daarbij een belangrijke rol. Met Pre-employment Screening van Credentify heeft u snel een efficiënt middel in handen om het curriculum vitae van uw huidige en toekomstige medewerkers te verifiëren.

Diensten

Credentify Nederland

Louis Couperusplein 2
2514 HP Den Haag

Tel. +31(0)70-4300355

E-mail. info@credentify.nl

Directions